宜家疫情下需要長期戴住口罩,個嘴侷住已經好唔舒服,講嘢嘅時候又會摩擦到口罩,搞到嘴唇鬼咁乾,真係好需要一支好用、而且搽完唔會好似搽咗豬油膏嘅潤唇膏!

潤唇膏都有醫學級?

小編收到呢支LIPSMART嘅時候都好好奇,醫學級嘅潤唇膏會同市面上我哋買到嘅潤唇膏究竟會有咩嘢分別,但試完之後發現真係有驚喜!搽完之後明顯改善咗乾燥問題,而且有撫平唇紋嘅效果。

LIPSMART採用創新專利水合補濕技術,以及其專利成份,有效填充細胞之間的空隙,吸收環境中的水分,在不需要補塗的情況下,仍然能夠令水分停留在唇部長達四個小時。使用後能有效改善乾燥、龜裂和鬆弛的嘴唇,更可撫平唇紋、淡化唇色,長時間使用更有豐唇的效果。

只要於唇妝前使用LIPSMART,可即時填補脫皮或乾裂位置,減少唇紋。不僅能提升雙唇豐盈滋潤感,更能提升後續唇妝貼服與完整度!

皮膚科醫生都推薦嘅醫學級潤唇膏

LIPSMART得到皮膚科醫生一致的認可,他們會應用LIPSMART在因服用暗瘡藥物(Accutane)或其他藥物而引致嘴唇乾燥的患者身上。他們對LIPSMART能為患者即時提供舒緩不適的功效感到滿意,認為LIPSMART較以往使用的處方級藥物更為佳。

LIPSMART是專為高度敏感唇部而設的醫學級潤唇膏,可作為唇部療程或唇部重塑術後的護理產品,成份能吸收環境中的水分,補水同時鎖住水份和油脂。有效迅速滋潤因療程/術後所導致的緊繃及乾燥嘴唇問題,舒緩任何唇部不適,如瘀傷或唇部激光療程後所導致的腫脹,恢復期間在家中亦可提供緩解方案,長時間維持唇部滋潤及補濕。

呢款潤唇膏經皮膚測試、防過敏、無防腐劑、不含麩質,而且無動物測試,絕對可以用得安心!

喺邊度可以買到?

🔎Facebook:LipSmart Hong Kong

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
free online course
download lava firmware
Premium WordPress Themes Download
free download udemy paid course